Vora el Riu Llobregat

Ruta tranquil·la vora el Riu Llobregat a l’alçada d’Olesa de Montserrat, comarca del Baix Llobregat, de gairebé 10 quilòmetres i amb poc desnivell, uns 60 metres. Jo vaig tardar 4 hores i mitja, clar que em vaig dedicar a fer fotografies i per això cal anar a un ritme molt tranquil. Wikiloc.com/Olesa_Montserrat

Olesa Llobregat041

El punt de partida pot ser el C/Metge Carreras cantonada amb el Camí de Vilapou, prop hi ha un aparcament. Podeu baixar per la carretereta o podeu anar per un camí encimentat entre l’aparcament i uns camps de conreu. Cal anar pels carrers de la zona industrial fins a creuar una riera i a la dreta, marcat amb les fletxes grogues del Camí de Sant Jaume, continuarem el descens per un camí ja per asfaltar. Aquesta part és una mica embolicat, hi ha força camins. Cal buscar el que està marcat amb pintura blanca i vermella del GR-270. Un cop trobat ja no serà fàcil equivocar-se.

Olesa Llobregat053

El camí és força espectacular. Especialment el tram que transcorre entre Les Riberes i Les Panadelles on trobem autèntics túnels de vegetació. A l’altura de L’Areny de Molí, hi ha una zona de lleure i vora riu un petit bosc on podem gaudir dels colors de la tardor.

Olesa Llobregat095

Entre canyissos caminarem per un camí força més ample. Però no sempre podrem estar just al costat del riu. Pujarem cap a la carretera C-55, sempre seguint les marques del GR-270. No us preocupeu, és un tram curt. Un cop hem travessat la C-1414 tornem a baixar cap al riu.

Olesa Llobregat166

Ara anem cap al tram de La Fou una de les altres zones on podem trobar colors de tardor.

Olesa Llobregat197

Seguint el GR rodegem el polígon industrial de la Flora, però abans de pujar cap a Olesa de Montserrat de nou trobem una joia amagada, un pont que travessava el riu i comunicava el poble amb la Colònia de Can Sedó.

Olesa Llobregat198

Si vols veure tot el reportatge fotogràfic, entra al blog de fotografiesimesblog.wordpress.com

Enllaços:

Llobregat: https://ca.wikipedia.org/wiki/Llobregat
Olesa de Montserrat: http://www.olesademontserrat.cat/
Baix Llobregat: http://turisme.elbaixllobregat.cat/
Colonia Can Sedó: https://ca.wikipedia.org/wiki/Col%C3%B2nia_Sed%C3%B3

Aquesta entrada ha esta publicada en Senderisme. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s